Trip To Las Vegas Show

Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin… Vse nesmrtne glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber. Vse na enem mestu. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak.

Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber & Tina Gorenjak

Trip To Las Vegas Show

Zakaj so vsi naši showi razprodani? Ker imamo 4 ase v rokavu!

Domov boste odšli prevzeti, žvižgali pa si boste zimzelene melodije. Fantje boste razmišljali o praktičnih nasvetih, ki šibijo kolena brhkim dekletom, dekleta pa o moških strategijah osvajanja. Komu dati svoje srce, komu pa se le iz srca nasmejati ob prikupnem poizkusu? Ekipa showa Trip To Las Vegas vam bo zagotovo pričarala občutke, ki bodo trajali, tudi ko bo showa že zdavnaj konec. Želeli boste še.

Oto Pestner, za mnoge prvi glas slovenske zabavne glasbe, je na svoji bogati in raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov, svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih, s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih – od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic Elvisa Presleya.

Uroš Perić, izvrstni in edinstveni slovenski glasbenik, pianist in avtor, slovi kot izjemni vokalist in interpret pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. V bogati karieri je s koncerti, ki so ga popeljali po Evropi, ZDA, Rusiji in Afriki nastopil že v več kot 23 državah na kar 4 kontinentih. S širokim nasmehom in karizmatično osebnostjo je osvojil in navdušil občinstva vseh starosti, priznani glasbeni kritiki pa so ga oklicali za edinstvenega belega glasbenika z izjemnim črnskim glasom in dušo. Z izrazito obarvanim vokalom in značilnim ikoničnim načinom gibanja ter igranja na klavir pri občinstvu vedno znova izzove stoječe ovacije. Svojo ljubezen do glasbe izraža tudi z avtorskim delom, izdal pa je že več kot 30 albumov in kompilacij.

Omar Naber je eden najraznovrstnejših glasbenikov mlajše generacije in eden najboljših slovenskih vokalistov. Od svoje prve zmage na izboru pesmi Evrovizije leta 2005 je nanizal številne hite, istega leta pa je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Že od 16. leta se ukvarja z glasbo, ki jo tudi komponira, aranžira in producira ter igra na kitaro, bas kitaro in klavir. Je edini izvajalec, ki je z zmagama na EMI 2005 in 2017, kar dvakrat zastopal Slovenijo na Evroviziji. Z avtorsko skladbo Stop je leta 2005 v polfinalu Evrovizije dosegel 11. mesto, kar je najvišja uvrstitev za slovenskega moškega izvajalca doslej.

Tina Gorenjak, igralka, režiserka, stand up komičarka velja za eno najbolj seksi slovenskih zvezdnic. Poznamo jo iz mnogih TV serij, kot so Dragi sosedje, Čokoladne sanje, Nova 20 ter filmov Stereotip in Vloga za Emo. Ljubitelji gledališča ste jo lahko videli v mnogih gledaliških predstavah, najbolj popularna pa je seveda bila 5žensk.com, ki jo je odigrala več kot 400 krat. Je tudi avtorica besedil in gledaliških projektov, kateri so mnogokrat povezani s plesom in petjem, nepozabna je postala z monokomedijo Muca Maca ali Brez ljubezni mi živeti ni. Prav tako je vodila vrsto odmevnih in raznovrstnih prireditev, kot so Viktorji, Ema 2017, Hit stand up festival, Podelitev nagrad Gospodarske zbornice Slovenije itd. Je vsestranska umetnica.

Vstopite v svet bleščečega Las Vegasa – Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber in Tina Gorenjak – Trip To Las Vegas!